Spelpartners

Spelpartners is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van ondersteunde communicatie voor LVB-cliënten in de gespecialiseerde jeugdzorg, de GGZ, het speciaal onderwijs en de strafrechtketen. Spelpartners ontwikkelt effectieve en speelse communicatietools op basis van principes uit serious gaming en ondersteunende communicatie. We werken vooral vanuit het perspectief van de gebruiker, daarom besteden we veel aandacht aan het testen en streven we ernaar om onze tools en applicaties zoveel mogelijk samen met de eindgebruikers te ontwikkelen.

We ontwikkelen communicatietools en apps voor bijzondere doelgroepen zoals mensen met een (licht-) verstandelijke beperking:

Pictostudio Hallo

Pictostudio Hallo is een laagdrempelige en veilige chat-app met Visitaal-pictogrammen. Ontwikkeld in samenwerking met Middin voor clienten met een verstandelijke beperking die met vertrouwde pictogrammen kunnen chatten met hun netwerk.

Webshop met LVB-tools

In onze webshop Spelpartnershop verkopen we naast eigen uitgaven zoals de Signalenwijzer, trainingsspel rondom kindermishandeling, door ons ontwikkelde tools voor partners zoals het Expertisecentrum William Schrikker, 3RO en Visitaal Pictogrammen.

Spelpartners VOF
KNSM-Laan 189
1019 LC Amsterdam
020-419 49 02