Reclassering Nederland

Voorkomen en verminderen van crimineel gedrag. Dat is het doel van Reclassering Nederland. Zo dragen wij bij aan een veiligere samenleving. Dat doen we door risico’s zoveel mogelijk te beheersen en een dader of verdachte te stimuleren crimineel gedrag te veranderen. Daarbij werken we samen met justitie, zorg, politie, gevangenis­wezen en gemeenten. 
Reclassering Nederland

Stichting Verslavingsreclassering GGZ (SVG)

Door heel Nederland werken meer 800 reclasseringswerkers iedere dag aan een veiligere maatschappij. Dat doen zij door verslaafde en psychiatrische ex-delinquenten te begeleiden bij hun re-integratie. Cliënten een nieuw leven helpen opbouwen. Bijvoorbeeld door hen toe te leiden naar zorg voor hun alcohol- of drugs-verslaving. Te zorgen dat er voor hen weer wat op het spel komt te staan. En ondertussen de risico’s op nieuwe delicten scherp in de gaten houden. Dat is de Stichting Verslavingsreclassering GGZ (SVG). Dat is Reclasseren met Zorg.
Stichting Verslavingsreclassering GGZ

Leger des Heils

Het Leger des Heils helpt en zorgt voor mensen aan de onderkant van de samenleving. Want wij geloven dat iedereen er toe doet.
Leger des Heils